maanantai 13. maaliskuuta 2017

Voihan vatsatauti...!
Eilen illalla vatsatauti rantautui meillekin. Kolmevuotiaamme on ollut nyt vuorokauden ajan huonossa kunnossa. Kuume on ollut korkealla, eikä edes vesi pysy sisällä. On kyllä kurjaa, kun pieni joutuu sairastamaan.

Yleensä niin eläväinen ja vilkas tyttömme on tänään malttanut lepäillä äidin sylissä pitkiä aikoja, joten jotain iloa tästä taudista on ollut.. ;) Yleensä neitokainen viihtyy sylissä hetken ja pinkaisee lähes samantien seuraaviin seikkailuihinsa. Tänään olen kaikesta harmista huolimatta saanut nauttia pienestä suloisesta tyttösestä sylissäni.

Viime yö meni sekä vatsatautipotilaan että vauvan itkuisuuden vuoksi valvoessa. Jossain vaiheessa aamuyöllä olin niin turhautunut ja väsynyt valvomiseen, että tuiskin yhtä väsyneelle miehelleni. Pikkulapsivuodet kyllä koettelevat parisuhdetta! Olen onnekas, että mieheni on paitsi varsin rauhallinen luonteeltaan, myös 100% sitoutunut yhteiseen elämäämme. Yhdessä rämmitään nämä väsyneet yöt ja vatsatauditkin läpi.

Tämä päivä oli kuitenkin valvotun yön jälkeen aika raskas. Koko päivän kuljin väsymyksestä harmaana. Vasta nyt illansuussa mieleni rauhoittui. Lähdin yksin kauppareissulle ja pysähdyin matkalla järven rantaan. Hengittelin syvään kirpeän raikasta ilmaa ja kuuntelin hiljaisuutta. Järvenselän suuruus ja oman elämän pienuus asettuivat mittasuhteisiinsa.


2 kommenttia:

 1. Voi ei..! Kamala ja valitettavasti tuttu tauti. Blogissani on muuten toipilaspäivän tekemisistä kertova postaus!
  http://westendmum.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olit lähestynyt postauksessasi nihkeää aihetta ihailtavan positiivisesti! :)

   Poista