perjantai 17. helmikuuta 2017

Väsyneen äidin smoothie

Onnea on herätä aamuun, kun mies on vienyt isommat lapset muutamaksi tunniksi hoitoon, ja valmistanut väsyneelle vaimolleen aamusmoothien. Miehen myöhäiset työaamut sattuvat välillä hyvää kohtaan ja todella tarpeeseen. <3


Meidän pikkuneiti nukkui viime yönä taas tosi levottomasti. Alkuyöstä hän nukkui yhden pitemmän, muutaman tunnin mittaisen pätkän, mutta sen jälkeen heräili alle tunnin välein. Nämä valvotut yöt vaikuttavat minuun monella tapaa. Ajatus pätkii, päätä särkee ja pinna on lyhyt. Välillä huimaa ja makeannälkä on ihan mahdoton! Jatkuvan suklaan syömisen vastapainoksi oli ihana saada tähän aamuun raikas ja piristävä aamiaisherkku.



Tässä smoothiessa oli mustikkaa, mansikkaa, appelsiinia ja maustamatonta jugurttia. Banaani pehmentää ihanasti smoothien makua ja sopii kaveriksi monen marjan kanssa, mutta tällä kertaa banaanit olivat lopussa. Hyvältä maistui näinkin!

Pikkuinen nukahti äsken aamupäiväunille takapihalle, joten minä siirryn tästä opiskeluihin liittyvän esseen kimppuun! Hyvää perjantaita kaikille! <3   

2 kommenttia:

  1. Kiva kun kävit kommentoimassa blogissani, niin löysin tieni tänne :) Tosiaan, herkullinen smoothie aamuun on kunnon piristys!
    http://westendmum.fi

    VastaaPoista